Ura meillä

Mandatum Life on finanssialan yhtiö, jossa työskentelee
yli 500 rahan ja hengen ammattilaista.

Oletko sinä tuleva mandatumlifelainen? Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Mandatum Life työnantajana

Mandatum Life on arvostettu ja vakavarainen finanssiyhtiö ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Mandatum Life toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja kaikissa Baltian maissa. Asiakkaamme saavat meiltä varainhoidon, palkitsemisen sekä henkilöriskivakuuttamisen palvelut.

Palveluillamme asiakkaamme rakentavat rikkaampaa elämää: taloudellista riippumattomuutta ja turvaa elämän arvaamattomuuden edessä. Yhteinen tavoitteemme ja halumme on työskennellä oman alamme parhaina, asiakkaidemme hyväksi.

Työ Mandatum Lifessa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia.

Katso avoimet työpaikat

 

Jatta Gerdt, henkilöstöjohtaja

”Yhteistä mandatumlifelaisille on halu onnistua ja saada aikaan jotain merkittävää. Yhteinen luottamus luo vapautunutta ilmapiiriä, jossa jokainen voi vaikuttaa niin työhönsä kuin yhteisiinkin asioihin."

 

 

Yksi Suomen parhaista työpaikoista
  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.
 

Seuraa meitä somessa ja kuule avoimista työpaikoistamme ensimmäisten joukossa:

iconmonstr-facebook-3-240.pngiconmonstr-linkedin-3-240.pngiconmonstr-instagram-13-240.pngiconmonstr-twitter-3-240.png

Opiskelijat