Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola on tykittänyt 100 metrin 17- ja 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen ajalla 10,31 sekuntia. Purolan suurin haave on päästä kisaamaan maailman huippujen kanssa.

Katso video Purolan unelmasta juosta huippujen kanssa

Lue lisää Samuel Purolasta

Emil Ruusuvuori

Tennislupaus Emil Ruusuvuori on lunastanut hänelle asetettuja tavoitteita ennätyksellisellä vauhdilla. Syyskuussa 2019 Ruusuvuori taisteli itsensä maailman 200 parhaan pelaajan joukkoon. Vastaavaa ei ole suomalaisessa tenniksessä nähty hetkeen.

Katso video Ruusuvuoren Grand Slam -unelmasta

Lue lisää Emil Ruusuvuoresta

Oliver ja Victor Silén

Oliver ja Victor Silén aikovat nostaa Suomen purjehduksen uudelle tasolle. Veljesten päätavoite siintää 2024 järjestettävissä Pariisin olympialaisissa, josta tähtäimessä on napata olympiakultaa 49er-luokassa. Oliver ja Victor ovat aiemmin menestyneet junior-tason Zoom8 ja 29er -luokissa.

Katso video Silénien olympiahaaveesta

Muut kumppanuudet