Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola tykitti helmikuussa 2019 Tukholman kansainvälisessä hallikilpailussa 60 metrillä ajan 6,67. Tulos on 19-vuotiaiden Suomen ennätys, minkä myötä Samuel nousee Suomen kaikkien aikojen tilastossa viidenneksi.

Katso koko video tästä

Tutustu Samuel Purolaan

Emil Ruusuvuori

Tennislupaus Emil Ruusuvuoren kisakausi 2019 alkoi ylivoimaisella turnausvoitolla. Ruusuvuori otti voiton ITF World Tennis Tourin kilpailussa Norjassa. Sisäkentillä Oslossa käyty turnaus sujui Ruusuvuorelta erinomaisesti – hän ei hävinnyt erääkään ennen loppuottelua.

Katso koko video tästä

Tutustu Emil Ruusuvuoreen

Oliver ja Victor Silén

Oliver ja Victor Silén aikovat nostaa Suomen purjehduksen uudelle tasolle. Veljesten päätavoite siintää 2024 järjestettävissä Pariisin olympialaisissa, josta tähtäimessä on napata olympiakultaa 49er-luokassa. Oliver ja Victor ovat aiemmin menestyneet junior-tason Zoom8 ja 29er -luokissa.

Katso koko video tästä

Muut kumppanuudet