Ura meillä

Mandatum Life on finanssialan yhtiö, jossa työskentelee
yli 500 vaurastumisen ja varautumisen ammattilaista.

Mandatum Life työnantajana

Keskeiset toiminta-alueemme ovat varainhoito sekä henkilöriskivakuuttaminen. Palveluillamme asiakkaamme rakentavat rikkaampaa elämää: taloudellista riippumattomuutta ja turvaa elämän arvaamattomuuden edessä. Yhteinen tavoitteemme ja halumme on työskennellä oman alamme parhaina, asiakkaidemme hyväksi.

Työ Mandatum Lifessa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia. Yleisimpiä työtehtäviä ovat mm. asiakasvastaava, yhteyspäällikkö, varainhoitaja, sijoituspäällikkö ja kehityspäällikkö. Liiketoiminnan tukipalveluissamme työskentelee esimerkiksi IT-alan, taloushallinnon, juridiikan, aktuaaritoimen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijoita.

Katso avoimet työpaikat

 
Yksi Suomen parhaista työpaikoista
  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.
 

Opiskelijat