Asiakasyhteisö

Mandatum Lifen Asiakasyhteisössä pääset vaikuttamaan tulevaisuuden digitaalisten vakuutus- ja sijoituspalveluiden suunnitteluun.

Asiakasyhteisön toiminta

Mandatum Lifen Asiakasyhteisön jäsenenä olet mukana antamassa kehitysehdotuksia ja tärkeää palautetta uusien digitaalisten palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Yhteisön jäsenenä saat kutsuja kyselyihin ja tutkimuksiin, jotka toteutetaan sähköisesti tai henkilöhaastatteluina. 

Yhteisön toiminta alkaa tammikuussa 2020 ja päättyy kesällä 2020. Kyselyitä ja tutkimuksia toteutetaan kuukausittain, ja osallistumiskutsut lähetetään jäsenille sähköpostitse. Yhteisön toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit vastata kyselyihin oman aikataulusi puitteissa.

Joidenkin kyselyiden tai tutkimusten kohdalla osallistujien kesken voidaan jakaa tai arpoa palkintoja. Palkinnoista ilmoitetaan erikseen kyselyiden yhteydessä. Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Liittyminen Asiakasyhteisöön

Asiakasyhteisöön valitaan mukaan 100 Mandatum Lifen asiakasta. Liityt yhteisöön täyttämällä liittymislomakkeen ja vastaamalla lomakkeen kysymyksiin.

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN

Asiakasyhteisön jäseniksi hyväksytyille ilmoitetaan jäsenyydestä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Asiakasyhteisöön liittyvän henkilön tulee olla täysi-ikäinen.

Asiakasyhteisön avoimet kyselyt

 

Asiakasyhteisön ehdot

Asiakasyhteisön jäsenten vastaukset ja kommentit käsitellään luottamuksellisesti, eikä jäsenten yhteystietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteisön jäsenyyden ehdoista on kerrottu tarkemmin Yhteisön käyttöehdoissa. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan yksityiskohtaisemmin Mandatum Lifen tietosuojakäytännössä.

Yhteystiedot

Voit lähettää kaikki Asiakasyhteisöön liittyvät kysymykset sähköpostilla osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi

Osallistuminen Asiakasyhteisöön on vapaaehtoista. Asiakasyhteisön jäsen voi koska tahansa irtisanoa jäsenyytensä yhteisössä ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi